22. října 2009

Další revoluce - škatulata hejbejte se


Revoluce pokračuje ;-) Tentokrát dochází ve Web Revolution k reorganizaci stolů a židlí neboli kancelářské hře na škatulata hejbejte se. Grafické oddělení dnešním dnem přenechává svou kancelář rozšiřujícímu se týmu obchodníků a přesouvá se do rozměrného sídla vývojového oddělení.

Ajtíci, jindy prezentovaní jako neduživá a slabá individua, se během chvilky proměnili ve statné stěhováky a za okamžik už se chodbami vznášely stoly, židle, počítače, skříňky a dokonce došlo i na šíbování pohovkami a křesly v zasedací místnosti.
Aplikace Internetový obchod - eShop
Spojení grafiků s vývojáři bude určitě prospěšné jednak kvůli pružnější komunikaci nad jednotlivými projekty. A hlavně vzniklo další místo pro obchodníky, kteří se chystají ještě více zintenzivnit nabídky a prodeje našich produktů a služeb. Zejména by mělo jít o telemarketingové posílení prodeje naší "instantní" aplikace Internetový obchod.

Pokud snad uvažujete o zprovoznění internetového obchodu (a nebo jiné webové eCommerce aplikace) neváhejte se s námi spojit, naši obchodníci se Vám budou maximálně věnovat a naše produkty Vám ochotně předvedou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

 

.