26. října 2009

Když vezme revolucionář do ruky zbraň

 
Odreagovat se a posílit týmového ducha - to bylo hlavním cílem víkendové akce internetového studia Web Revolution a přátel, která se konala 10.října nedaleko Benešova. Programátoři, grafici i obchodníci vyměnili myši, klávesnice a notebooky za paintballové pistole, navlékli na sebe maskáče a ochranné masky a popustili uzdu svým atavistickým bojechtivým choutkám.

Web Revolution se chystá na paintball

Už před osmou hodinou ranní jsme se sešli v poměrně hojném počtu v opuštěném areálu bývalého JZD a rozdělili si mezi sebe první stovky barevných kuliček. Počasí bylo tak akorát, naštěstí žádné vedro, ze zatažené oblohy sem tam spadla kapka, vlastně ideální jak pro tepelnou pohodu, tak pro dokreslení atmosféry. Bez zbytečného čekání jsme se rozdělili na dvě poloviny a pustili se do sebe. Brzy nám přestala ruina kravína stačit a postupně jsme si vyzkoušeli i boj v lese, na planině a dobývání pevnosti z balíků slámy. Do bojů se zapojilo i jedno z přítomných vozidel. Následující fotografie je bonusová, v Picasa galerii ji nenajdete ;-)

Paintball mercedes

Zvláště některým ubývalo munice kulometným tempem, zatímco jiným přibyla na oplátku nějaká ta modřina a jelítko. Po obědové pauze a opejkačce jsme si ještě vyzkoušeli deadmatch, osobní duely a došlo i na dýmovnice. Po třetí hodině odpoledne už toho měli všichni tak akorát, že nikomu ani nevadilo, když došly kuličky i plyn v bombách.

Publikovatelné fotky najdete v galerii Picasa Web Revolution.

Díky všem, kteří se o perfektně šlapající organizaci akce zasloužili.

Web Revolution a přátelé

Žádné komentáře:

Okomentovat

 

.