26. listopadu 2009

Umíte HTML a CSS? Hledáme kodéra.

Aktualizace: Děkujeme všem, kteří odeslali své životopisy a projevili zájem o tuto pozici. Místo kodéra je dnešním dnem obsazeno a nového kolegu vítáme na palubě.

mascha / 8.12.2009



Počet projektů, zpracovávaných ve společnosti Web Revolution, se stále zvyšuje. Z tohoto důvodu také máme zájem o rozšiřování našeho realizačního týmu. Chcete pracovat v dynamické společnosti zabývající se tvorbou webů a internetových aplikací? Hledáme kodéra!

Hledáme kodéra s grafickým cítěním, webdesignera.

Hlavní náplní práce bude řezání grafických návrhů do HTML a CSS šablon pro programátory, tvorba a úprava drobné grafiky (buttony, bannery...)
Zájemce by měl být také schopen dopracovat předpřipravené grafické skicy například titulních webových stran na plnohodnotné grafické podklady včetně podstran, tak aby byly připraveny k "rozřezání" a nasazení.
Uvítáme, pokud bude schopen připravovat také vlastní návrhy grafiky webů a webových aplikací či tištěné grafiky, nicméně toto nebude jeho hlavní činností.

Požadujeme znalost (X)HTML a CSS, grafické cítění, alespoň základy práce s Adobe Photoshop, nicméně chceme dát příležitost mladému člověku, který možná nemá ještě vytvořené tlusté portfolio referencí, ale je SPOLEHLIVÝ, flexibilní a ochotný se učit nové věci.

Hledáme stálého člena teamu, člověka loajálního firmě, ne externistu!

Web Revolution je společností, která se zabývá tvorbou webových stránek a online aplikací, jakými jsou například eshop - internetový obchod, realitní systém, online aukční systém, inzertní či bazarový server apod.

V případě zájmu pošlete svůj životopis na adresu michal.mrskoc@web-revolution.cz.

P.S. Pospěšte si, ať s námi stihnete absolvovat firemní vánoční bowlingový večírek ;-)
 

1 komentář:

  1. That i observe an occasional carbohydrate eating plan methodology as well as we've a great deal of article content rescued when supplied a content i want to obtain created as the assistance plus each of the article writing need to be imputed while using breaks in order to by myself and also business enterprise in the final analysis. https://imgur.com/a/GlZ4yxB http://oe3s1ar4zn.dip.jp https://imgur.com/a/U96sgLo https://imgur.com/a/lrEEcro https://imgur.com/a/6fkjrtB https://imgur.com/a/rTaSHng https://imgur.com/a/lyEzT7N

    OdpovědětVymazat

 

.